Ik ben het gezicht achter van Van Hooft en Bijzaken. Ruim 30 jaar werk ik als coach en docent. Mijn opleiding kreeg ik op het Centrum voor Leven en Intuïtie (CLI). Hier heb ik ook 15 jaar lesgegeven aan jongeren én volwassenen. Over onderwerpen die een belangrijke rol spelen in ons dagelijkse leven. Nogal verschillende onderwerpen dus. Daarnaast coach ik ruim 15 jaar mensen uit het bedrijfsleven en jonge mensen die rondlopen met vragen.

Als mens ben jij uniek. Maar als je hulp zoekt, wat zijn dan je beweegredenen? Wat is je motivatie om iets wel of niet te doen? Kun je eerlijk en open zijn over jezelf? Daar gaat het in de basis om. Ik zet samen met jou op een positieve manier de volgende stap richting rust, zelfvertrouwen, overzicht en nieuwe energie.

Vanuit mijn opgewekte en enthousiaste levensinstelling probeer ik samen met jou op een heldere en neutrale manier een antwoord te vinden op het ‘waarom?’ Samen op zoek naar de kern van het probleem. En natuurlijk samen werken aan een veilige situatie.

Spreekt dit je aan? Neem dan vandaag contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Stuur mij een e-mail