to top
Coaching

Rust en Positiviteit

De twee elementen als einddoel in het achterhoofd. Yvonne brengt u inzicht tijdens persoonlijke coaching door haar heldere kijk. Haar ruime ervaring binnen en buiten het bedrijfsleven geeft vitaliteit en plezier.
Yvonne werkt voor verschillende bedrijven waar zij ingeschakeld wordt voor persoonlijke coaching maar ook ter begeleiding van veranderingsprocessen zoals een reorganisatie of promotie. Haar werkveld is divers want ook voor particulieren zet zij haar coachtalent in.

Yvonne

Als u bewust bent van uzelf en inzicht hebt of krijgt in het waarom van zaken bent u in staat te veranderen en persoonlijk verder te groeien. Dit inzicht en deze bewustwording, zonder oordeel te hanteren, komt uw groei in eigenwaarde ten goede. Angst en onzekerheid worden minder waardoor u moeilijke situaties met wijsheid kunt benaderen. Mijn getrainde intuïtie maakt dat ik snel en kernachtig het nodige inzicht kan geven. Ik kijk, weet en voel op een neutrale en heldere manier wat er werkelijk speelt. Zo kan vernieuwing op uw werk als ook in uw privé-leven plaatsvinden.

Neem een kijkje in Yvonne's praktijk en lees enkele waar gebeurde verhalen tijdens coaching

Klanten van Van Hooft en Bijzaken

Taco Brouw, VP Maintenance and Control Center KLM

Ik heb een aantal malen met Yvonne gewerkt, met name op persoonlijke coaching. Yvonne haar kracht is dat ze soms verder doordringt tot iemand. Bij complexe vraagstukken, waar niet zomaar duidelijk is waarom iemand vastloopt, in werk, maar ook prive is het dus ook niet zo simpel om tot verandering te komen. Het vraagt tijd, geduld, jezelf openstellen en veilig voelen om dusdanig op zoek te gaan dat er ook daadwerkelijk stappen gemaakt kunnen worden.

Yvonne schept de veilige omgeving, heeft het geduld en weet met juiste vragen ook langzaam maar zeker de problematiek te achterhalen. Kern daarin is altijd dat de betrokkene het zelf gaat zien, voelen, accepteren en daarmee ook aanpakken.

Voor mij als manager is ze een zeer welkome aanvulling gebleken. Uiteraard verschilt het per persoon en is een klik vaak noodzakelijk om heel vertrouwd met iemand naar jezelf te kijken. Ik ben er echter van overtuigd dat Yvonne, daar waar anderen soms vastlopen, kan doordringen tot de kern van problemen die persoonlijk functioneren in de weg kunnen zitten.

klik op de bolletjes voor meer ervaringen

Marja Gorter, Sr Corp Vice-President Legal & Compliance LeasePlan Corporation NV

De gesprekken die ik lange tijd met Yvonne heb gehad in het begin van de tijd dat het er voor mij qua leiderschap op aankwam, zijn enorm waardevol voor mij geweest. Ik gun ook anderen die ervaring.

Yvonne heeft passie voor haar vak en voor degenen die een beroep op haar doen. Ze heeft de gave om een situatie en de wijze waarop men daarop gebruikelijk reageert haarscherp in te schatten. Vervolgens stelt zij de kwestie in een totaal ander perspectief. Dat helpt enorm om met zo’n situatie om te gaan, hetgeen rust en ruimte geeft in je hoofd en in je handelen.

klik op de bolletjes voor meer ervaringen

Richard Maag, Director Information Management KLM Engineering & Maintenance

In een warme en persoonlijke achtbaan heeft Yvonne me enorm geholpen met alles op een rijtje te zetten en te houden. Via kleurrijke en verhelderende gesprekken heeft Yvonne mij duidelijk richting gegeven zowel werk als privé.

klik op de bolletjes voor meer ervaringen

Karin Breen, Coach bij Goed-in-beeld en Buitenkans

Het werken met Yvonne voelde als thuis komen. Helder, veilig en ik voelde me helemaal gezien. Dit was de belangrijke basis om mijn stappen in verandering te kunnen zetten. Ik ben dankbaar Yvonne ontmoet te hebben.

klik op de bolletjes voor meer ervaringen

John Mol, Service Delivery Manager KLM-Airfrance Information Services

Na een coachingstraject met Yvonne is mijn leven totaal veranderd.

Yvonne heeft me geleerd dat het beeld dat ik van de wereld heb, met alle mensen om mij heen, “mijn” beeld is. Dat ik dat beeld kan veranderen door beter naar mezelf te kijken en daardoor anders naar anderen.

Toen ik dat doorhad, ging er een wereld voor me open. Yvonne heeft me een stuur in handen gegeven. Waarmee mensen zachter worden en problemen weer leuk om aan te pakken. Rationeel als ik ben, durf ik nu op mijn gevoel te vertrouwen.

klik op de bolletjes voor meer ervaringen

Louis Draper, Planner Replenishment Albert Heijn Zaandam

Yvonne heeft een goed luisterend oor. Ze schept een vertrouwelijke ontspannen sfeer waarbinnen ik mijn verhaal kon vertellen.

De kern van het probleem is door Yvonne snel ontzenuwd. Door haar open vragen en opdrachten heeft ze mij het inzicht gegeven hoe ik als mens goed kan voelen. Nu laat ik het rationele niet meer overheersen.

klik op de bolletjes voor meer ervaringen